Adjoining Rooms Refurbishment

These rooms had the potential to be much more inviting and contemporary.

We decided to keep the beautiful velvet curtains and tie them in with the new scheme.

The client also asked to keep the central lighting.                                      

The rooms before we began the project

Painting the walls a rich grey/green highlights their great art collection while also drawing the rooms in.

The garden is also much more visible against the new colour scheme.

We kept above the picture rail light to avoid a cave like look.

The sofa is rich, vibrant and extremely comfortable in the TV area 

Painting the cream and wood cabinetry

silver/grey/green really brings them

up to date

The adjoining room with matching rug, lighting and curtains allows the rooms flow into each other for gatherings.

Rearranging art work can give it a new lease of life